Predoiu: Între Ponta și Dragnea nu sunt relații de amiciție

Share:

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a susținut duminică, la o conferință de presă, că între Victor Ponta și Liviu Dragnea nu sunt relații de amiciție sau colegialitate și că, probabil, în perioada următoare vom asista la „probe politice” ale raporturile reale dintre cei doi.

El a reafirmat cu această ocazie că Guvernul Victor Ponta „nu este funcțional” iar „Ponta a pierdut sprijinul partidului și controlul Guvernului”.

„Administrația nu mai funcționează, premierul României nu e primit nicăieri în lumea civilizată pentru că în PSD au loc lupte de putere. Aceasta este adevărata față și modernitate a PSD. Modernitatea constă că nu își mai adresează deschis atacurile și zâmbesc publicului, își rezolvă lupta de putere, lupta pentru avantajele de a fi conectat la bugetul public în culise. Asta e semnificația schimbului de replici dintre Ponta și Dragnea”, a declarat Predoiu.

În opinia sa, Liviu Dragnea ar trebui „să retragă mâine sprijinul politic pentru Guvernul Victor Ponta și poimâne să își dea demisia amândoi din politică.

„Este imposibil, pentru că PSD are în ADN-ul său politic totalitarismul într-o formă coafată. Adresarea lui Liviu Dragnea către oamenii care muncesc, oamenii care creează valori, către intelectuali este una fățarnică. (…) Este clar că avem de-a face cu o ipocrizie a șefilor PSD, nu este vorba despre o stângă modernă, reformată, este vorba de un socialism de caviar. (…) Liderii PSD sunt cei care afișează o imagine de pantofi rupți în talpă în timp ce își desfășoară vacanțele prin Brazilia, Dubai sau alte locuri în care trebuie să ajungi cu un bilet de avion pe care un om normal din România nu și-l poate permite pentru el sau cineva din familia lui (…)”, a mai declarat Predoiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.