Zgonea îi aduce osanale lui Dragnea

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat că el crede în proiectul lui Liviu Dragnea, proiect pe care președintele PSD îl va prezenta duminică la Congresului PSD.

„Eu cred în proiectul lui Liviu Dragnea și cred în proiectul social-democrației românești. România este importantă pentru noi, proiectul pe care noi azi îl prezentăm prin vocea președintelui este important. Funcțiile nu sunt întotdeauna importante”, a spus Zgonea înainte de începerea Congresului extraordinar al PSD.

El a adăugat că este „același om loial” pe care se poate baza președintele partidului și îi place întotdeauna să facă echipă cu cei din PSD care cred că România merită o guvernare așa cum partidul a arătat în ultimii trei ani.

La Congres, social-democrații își vor alege noul Birou Permanent Național și îl vor valida pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al partidului.

Pentru funcția de președinte executiv s-au înscris în cursă președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și fostul ministru Constantin Niță.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.