Bărbatul care a atacat-o pe fiica lui Enache, cinci ani de închisoare

0
Atacatorul are şi interdicţie pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei să ia legătura cu Diana Andreea Enache.

Bărbatul care a atacat-o pe fiica lui Adrian Enache a fost condamnat definitiv, luni, la 5 ani închisoare cu executare. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti, relatează Agerpres.

Libanezul Ali Kanaan are şi interdicţie pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei să ia legătura cu Diana Andreea Enache şi cu rudele acesteia sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde fata desfăşoară activităţi sociale.

Judecătorii au menţinut despăgubirile de 50.000 de euro pe care Ali Kanaan trebuie să i le plătească fetei în solidar cu complexul de apartamente Phoenicia.

În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Diana Enache, în vârstă de 18 ani, a fost atacată în blocul în care locuia de Ali Kanaan, la acea vreme paznic al imobilului.

Procurorii au stabilit că libanezul a lovit-o de mai multe ori cu un briceag pe fiica lui Adrian Enache. Ali Kanaan a declarat că fata ar fi provocat scandalul pentru că ar fi fost nemulţumită că paznicul le spunea părinţilor ei la ce oră vine din oraş şi pe cine aduce în locuinţă

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.