Băsescu îl atacă dur pe Ponta

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat dur, luni, pe Facebook pe premierul Victor Ponta. Traian Băsescu a precizat că, în cazul lui Ponta, „orgoliul şi minciuna nu ţine loc de inteligenţă şi experienţă”.

Traian Băsescu a afirmat că Ponta ar fi putut ajunge preşedintele României dacă ar fi învăţat „măcar câte ceva” de la acesta, relatează Romaniatv.net.

„Ponta,orgoliul şi minciuna nu pot înlocui inteligenţa !
«Politic avem doar un adversar. Tot pe Băsescu. El culege ce a semănat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar așa cum l-am bătut de fiecare dată, putem s-o facem și de acum încolo», a spus Ponta.

Ascultă Ponta, n-ai înţeles nimic. Nici azi nu pricepi că în noiembrie 2014 nu eu ţi-am fost adversar ci Iohannis. Din acest motiv ai şi pierdut alegerile prezidenţiale. Dacă n-ai aflat, te asigur eu că n-am candidat in 2014.

Iar dacă te ducea mintea să înveţi măcar câte ceva de la mine, cu siguranţă astăzi ai fi fost preşedintele României.
Eşti încă tînăr şi cred eu, încă poţi să mai afli că orgoliul şi minciuna nu ţine loc de inteligenţă şi experienţă”, a scris fostul şef de stat pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a declarat luni la România TV că PSD are „doar un singur adversar puternic” şi anume  Traian Băsescu. Totodată, şeful Guvernului a precizat că „în opoziţie sunt doar nişte holograme.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.