Constantin nu știe nimic despre o eventuală remaniere

0

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a declarat, marți, că la nivelul coaliției de guvernare nu s-a discutat, până în prezent, despre o eventuală remaniere guvernamentală.

„Sunt de trei ani și jumătate la pupitrul acesta și nu m-ați văzut niciodată criticând sau făcând vreo referire la vreun coleg de-al meu. Cred că, dacă sunt probleme, trebuie să le discutăm în interiorul partidului sau în interiorul Guvernului. Vă mărturisesc însă că nu am auzit vreo discuție, nu s-a provocat niciun fel de discuție în coaliție, până acum, vizavi de o eventuală remaniere guvernamentală”, a arătat ministrul Agriculturii, în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Victoria, relatează Romaniatv.net.

Întrebat despre o afirmație a președintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia acesta a discutat cu premierul despre necesitatea unor eventuale schimbări la nivel de miniștri sau secretari de stat, Constantin a răspuns: „Când se va impune discuția aceasta, cu siguranță o să vă dăm amănunte. Până acum, nu s-a impus”.

Premierul Victor Ponta a arătat luni, după ce Liviu Dragnea a anunţat că se impune o analiză a activităţii miniştrilor că, potrivit liderilor coaliţiei şi sondajelor de opinie, Guvernul pe care îl conduce este unul bun, dar „întotdeauna se poate mai bine”. În ceea ce priveşte o posibilă remaniere, Ponta s-a limitat să spună: „Când o să fie cazul, o să vă anunţ”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.