Popescu acuză: Casetă de petiții pentru Oprea, la Primăria Sectorului 2!

0

Deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, a precizat, într-un comunicat de presă că în această vară, în cadrul programului de audiențe, un domn i-a arătat o poză făcută pe holul Primăriei Sectorului 2, „unde tronează o casetă de petiții prin care locuitorii din sector se pot adresa domnului senator Gabriel Oprea”.

„Ideea mi s-a părut foarte bună, drept urmare, i-am trimis o adresă domnului primar Neculai Onțanu prin care solicitam să pot beneficia și eu de ceva asemănator, în calitate de deputat ales în Colegiul 8, Sector 2.

La aproape 2 luni de la trimiterea adresei (24 august 2015) nu am primit niciun răspuns din partea domniei sale, deși termenul legal este de 30 de zile. Constat cu regret că domnul Onțanu nu poate trece peste simpatiile personale și politice pentru a fi un primar echidistant și imparțial, așa cum cere funcția pe care o deține”, a adăugat deputatul liberal.

În consecință, Popescu a mai spus că pe data de 19 octombrie a trimis o nouă adresă către Primăria Sectorului 2 și va continua să facă toate demersurile necesare pentru a beneficia de același tratament ca și senatorul Gabriel Oprea. „Aștept să văd dacă primarul Onțanu pune interesele cetățenilor din sector mai presus de cele ale partidului din care face parte”, a conchis Dan Cristian Popescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.