Corâci: Asociere lui Cazimir Ionescu cu UGIR 1903 ne aduce grave prejudicii!

0

„Uniunea Generală a Industriașilor din România-UGIR 1903 aduce la cunoștința opiniei publice că domnul Cazimir Benedict Ionescu a fost exclus din rândul UGIR-1903 și șters din registrul de evident al membrilor în conformitate cu prevederile statutare articolul 53, alineatul h, în luna noiembrie 2011”, a precizat, într-un comunicat de presă, președintele UGIR 1903, Cezar Ioan Corâci.

„Hotărârea de excludere a fost contestată în instanță și a devenit definitivă și irevocabilă prin sentința Curții de Apel a Tribunalului București în dosarul 45685/3/2011. Orice asociere a domnului Cazimir Benedict Ionescu cu UGIR 1903, aduce grave prejudicii de imagine confederației noastre și mișcarii patronale din România”, a adăugat Corâci.

În consecință, UGIR 1903 aduce la cunoștința opiniei publice că excluderea domnului Cazimir Benedict Ionescu a avut loc ca urmare a “mineriadei” organizate de dânsul și alte câteva persoane la UGIR 1903 în luna mai 2011. „Prin metode deja consacrate și folosite de dânsul și de grupul dânsului, aceștia au ocupat prin forță sediul legal al UGIR 1903 și au încercat sa deturneze confederația patronală de la misiunea ei, dorind să folosească sigla și numele UGIR 1903 în scopuri personale și de grup, contrare intereselor membrilor noștri și chiar ale economiei din România.

Menționam că excluderea a fost decisă prin votul cvasi-unanim al membrilor UGIR 1903: 34 de filiale județene, 28 de federații de ramură, patronate și asociații patronale, 24 de întreprinderi de interes national, 12 membri ai colegiului director, reprezentanții tuturor celor 8 regiuni de dezvoltare economică a României.

Metodele folosite în atacurile asupra societății civile din primii ani de după revoluția din decembrie 1989 continuă în opinia noastră și azi: încercarea de confiscare a uneia dintre cele mai mari confederații patronale din România de către un grup de interese, in opinia noastră străin de interesul național al României, a necesitat un răspuns ferm și imediat al membrilor confederației patronale UGIR 1903, care a constat în excluderea domnului Cazimir Benedict Ionescu și a celorlalți membri ai grupului său”, a mai spus Cezar Ioan Corâci, președintele UGIR 1903, în comunicatul remis pe adresa redacției.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.