Hașotti vrea ca PNL să intre în grevă parlamentară

0

Senatorul PNL Puiu Haşotti consideră că PNL trebuie să intre în grevă parlamentară pe termen nelimitat până la demisia sau schimbarea din funcţie a ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

“Apreciez că Partidul Naţional Liberal trebuie să intre în grevă parlamentară pe termen nelimitat până la demisia sau demiterea domnului Gabriel Oprea”, a declaraţ, senatorul Puiu Haşotti.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat sâmbătă, la Buzău, că ia în calcul depunerea unei moţiuni simple împotriva vicepremierului Gabriel Oprea, dar şi constituirea unei comisii de anchetă care să clarifice ”o situaţie pe care Oprea avea obligaţia să o lămurească”.

Joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alina Gorghiu i-a solicitat demisia lui Gabriel Oprea în cazul în care nu va da explicaţii urgente legate de condiţiile în care s-a produs accidentul în urma căruia poliţistul care însoţea coloana oficială a vicepremierului a decedaţ precizând că trebuie să răspundă la mai multe întrebări.

„Dacă vicepremierul Gabriel Oprea nu lămureşte urgent şi complet toată situaţia nu există altă soluţie decât demisia sau demiterea acestuia”, scria Alina Gorghiu pe Facebook.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a decedat marţi seară, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

La două zile de la producerea accidentului, Poliţia Capitalei a confirmat că poliţistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului de Interne Gabriel Oprea, sursa citat susţinând că după producerea accidentului coloana oficială a fost oprită şi s-au dispus măsuri pentru acordarea primului ajutor.

În cazul accidentului se fac cercetări într-un dosar deschis de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Poliţistul Bogdan Gigină a fost înmormântat vineri, cu onoruri militare, în prezenţa a sute de colegi îmbrăcaţi în uniforme.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.