Tragedie la parada absolvenţilor din Oklahoma!

0

O paradă universitară din statul american Oklahoma s-a transformat, dintr-o dată, în coşmar după ce o maşină a intrat, în plin, în mulţimea spectatorilor. Patru oameni au murit, iar alţi 33 sunt răniţi, opt fiind în stare critică

Întâlnirea anuală a foştilor absolvenţi, sărbătorită printr-o paradă şi un meci de fotbal, este o tradiţie în oraşele universitare americane. Este o zi a bucuriei pentru toţi membrii comunităţii dar, în Oklahoma, a devenit, acum, una a durerii.

În timpul paradei, o maşină venită nu se ştie de unde a intrat, în plină viteză, în mulţimea spectatorilor. Martorii îşi amintesc îngroziţi că oamenii au fost aruncaţi la câţiva metri.

După câteva secunde de derută, cei rămaşi nevătămaţi s-au grăbit să vină în ajutorul victimelor care zăceau pe caldarâm. Trei persoane muriseră pe loc iar printre răniţi se aflau mai mulţi copii care au fost duşi, primii, la spital. Din nefericire, unul dintre ei, în vârstă de numai doi ani, nu a putut fi salvat de medici. Conducătoarea maşinii a fost imediat reţinută. Testele vor stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, aşa cum bănuieşte poliţia.

Femeia nu este studentă şi nu are nicio legătură cu universitatea. Tatăl său, contactat de ziarişti, susţine că fiica sa este o persoană „timidă” şi în niciun caz alcoolică. Anchetatorii sunt acum cei care trebuie să afle cauzele tragediei care a îndoliat un întreg oraş.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.