Trupa lui Hagi s-a impus la FC Botoșani

0

FC Viitorul s-a apropiat la doar un singur punct de liderul Astra, grație victoriei în fața Botoșaniului, scor 3-1.

După un început mai bun al oaspeților, elevii lui Gică Hagi s-au trezit spre finalul primei reprize. Cristi Ganea a șutat bine de la distanță, dar Iliev a avut o paradă pe măsură (’36). Viitorul a plecat, totuși, în avantaj la cabine, grație reușitei lui Benzar, care a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri (’44).

Gazdele și-au majorat diferența imediat după pauză. Chițu a punctat pentru Viitorul, după ce a reluat în poartă din apropiere (’47). Inițial, Boli a nimerit bara, după o lovitură liberă de pe partea stângă. Botoșaniul a avut șansa să reducă din handicap, însă Rîmniceanu a avut o intervenție excelentă la execuția lui Acsinte, din lateral stânga (’53). Cabrera și Cordoș nu au fost nici ei mai inspirați la finalizare. Cei doi nu au nimerit ținta din poziții mai mult decât ideale.

Moldovenii și-au complicat misiunea în minutul 73, când Dimitrov a văzut al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu. Totuși, elevii lui Cristi Pustai au reușit să înscrie în poarta Viitorului, prin Dan Roman, care a marcat după o centrare foarte bună a lui Vașvari (’87). La nici două minute, Cernat avea să închidă tabela, cu un șut din interiorul careului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.