Accident groaznic în centrul Capitalei, soldat cu un mort

0

Accident cumplit în cursul nopţii de marţi în centrul Capitalei. Un şofer de 39 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac. Martorii spun că avea viteză şi că s-ar fi luat la întrecere cu un alt autoturism.

Şoferul circula cu viteză excesivă. Bărbatul s-a izbit de copac iar mai apoi maşina a sărit în aer cinci metri prinzându-l pe şofer între fiare. Mai mulţi şoferi şi locuitori din zonă au fost martori la accident. Oamenii spun că bărbatul s-ar fi luat la întrecere cu o altă maşină, potrivit Romaniatv.net.

„A vrut să depăşească, maşina s-a izbit de un pom, l-a scos şi s-a rotit în aer. Avea viteză. Din viteza pe care o avea ca să nu intre în ele a pus frâna. Eu n-am văzut aşa ceva, 4-5 metri a sărit în sus. Pomul de acolo e smuls cu totul”, a declarat un martor.

Șoferul a fost scos cu greu din autoturism de echipajele de la descarcerare, iar medicii s-au chinuit zeci de minute să-l resusciteze. A murit însă mai târziu, la spital. Poliţiştii vor stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.