Verdictul în dosarul „Șantaj la Mircea Băsescu”, aflat joi!

Share:

Tribunalul Constanţa a amânat pentru joi, 29 octombrie, pronunţarea sentinţei în dosarul în care cinci membri ai familiei interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.

La ultimul termen de judecată al procesului, procurorii DNA au cerut condamnarea la închisoare a patru dintre inculpaţi, pentru Grinică Anghel solicitând internarea într-un centru de reeducare. Totodată, Mircea Băsescu a cerut daune de un milion de euro pentru că i-ar fi fost afectată imaginea.

Procurorii DNA au cerut pentru aceasta pedeapsa maximă, de șapte ani de închisoare, dar și condamnări pentru ginerele și soția interlopului. Mircea Băsescu a solicitat în instanță daune de un milion de euro de la clanul Bercea, pentru că i-ar fi fost prejudiciată imaginea.

Rudele interlopului au susținut pe toată durata procesului că doar  au încercat să-și recupereze banii pe care i-ar fi dat ca mită fratelui fostului președinte, pentru ca acesta să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial.

Un verdict în acest dosar era așteptat încă de săptămâna trecută, însă magistrații au amânat pronunțarea pentru astăzi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.