Phil Collins revine pe scena muzicală cu un nou album

0

Cântărețul britanic Phil Collins, unul dintre cei mai populari soliști ai anilor 1980, revine pe scena muzicală cu un nou album și urmează să plece în turneu, a anunțat miercuri artistul, citat de AFP.

Fostul baterist și cântăreț al grupului rock Genesis, care nu a mai lansat nicio piesă nouă din 2002, a afirmat în revista Rolling Stone că nu mai este „pensionat oficial” și își amenajează un studio de înregistrări în casa sa din Miami (Florida, sud-estul Statelor Unite) pentru a începe într-o lună să lucreze la un nou album.

Fosta glorie a muzicii care a decis să se retragă în 2011 intenționează să urce din nou pe scenă în 12 decembrie, în cadrul unui concert de binefacere organizat la Miami Beach, în Florida. El urmează să lanseze din luna noiembrie și reeditări ale precedentelor sale albume.

Phil Collins, 64 de ani, a vândut peste 100 de milioane de albume în timpul carierei sale solo și peste 150 de milioane cu grupul Genesis. În ultimii ani a lucrat la diferite proiecte, compunând printre altele piese pentru musicalul „Tarzan”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.