Smith&Smith deschide agenția cu numărul 55 la Universitate!

Situata in Bucuresti, chiar la km 0, agenția cu numarul 55 va avea numele: „Agentia Universitate”. Ca si celelalte agentii Smith&Smith si aceasta va lucra in program prelungit de luni pana sambata de la 8.00 la 21.00 iar Duminica de la 10.00 la 15.00.

De aici se vor putea ridica banii trimisi din strainatate prin cele peste 40 de sisteme de transfer de bani – parteneri Smith&Smith; dintre care enumaram : Moneygram, Ria, Sigue, Uno, I-transfer,etc.

Se vor putea face si transferuri in tara si in strainatate, cu cash sau in conturi bancare, schimburi valutare, deschideri de conturi de plati,etc. „Fiind situata in centrul capitalei vom avea in vedere ca pe viitor, „Agentia Universitate” sa fie prima agentie de transfer de bani din Romania care sa lucreze in program NON STOP. Astfel, oricine va avea o urgenta va putea sa trimita sau sa primeasca bani de oriunde din lume, la orie ora din zi si din noapte prin Smith&Smith si partenerii sai” – a declarat Stela Dimofte, director general al Smith&Smith.

Pana la sfarsitul anului se va derula si promotia destinata studentilor prin care, orice student primeste la prima operatiune efectuata, un tichet cadou in valoare de 10 lei!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.