Libra Internet Bank reduce comisioanele pentru persoanele juridice

Libra Internet Bank continua seria ofertelor foarte competitive si anunta una dintre cele mai bune solutii operationale de pe piata, adresata clientilor din categoria persoanelor juridice.

Astfel, incepand cu 1 noiembrie 2015, toti clientii din categoria persoanelor juridice vor beneficia de comision zero la deschiderea de cont curent si un comision unic pentru platile standard pana la 50.000 lei/tranzactie, in valoare de 6 lei la ghiseu, respectiv 3 lei prin internet banking.

“Am dorit sa construim o oferta foarte competitiva, dar si extrem de clara pentru clientii nostri persoane juridice. In plus, asiguram procesare 24/7 prin internet banking si o multitudine de functionalitati online, care usureaza activitatea clientilor nostri, indiferent de cat de mare este volumul operational pe care il gestioneaza”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

In plus, serviciile de Internet Banking si Mobile Banking sunt oferite clientilor in mod gratuit, fara taxe de activare sau de administrare.

Oferta operationala a bancii se adreseaza tuturor persoanelor juridice atat clienti existenti ai bancii, cat si noilor clienti si este valabila incepand cu data de 1 noiembrie 2015.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank are o retea de 42 de sucursale si se adreseaza cu preponderenta segmentelor de clienti IMM, Corporate, Profesii Liberale si Agricultura. Dupa primul trimestru din 2015, Libra Internet Bank si-a majorat cota de piata pana la 0.56%.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.