Simona Halep, eliminată din Turneul Campioanelor

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, în 7-6 (5), 6-1, miercuri, în ultimul său meci din Grupa Roșie, și a fost eliminată din competiție.

 Simona Halep a pierdut în două seturi cu poloneza Agnieszka Radwanska şi a părăsit Turneul Campioanelor de la Singapore. Momentul-cheie al jocului s-a înregistrat în finalul primului set, când Halep a avut 5-1 în tiebreak, însă Radwanska a revenit incredibil şi a câţtigat cu 7-6. Halep a căzut apoi inexplicabil în setul secund pe care l-a cedat cu 1-6!

Setul I. Simona a început foarte concentrată meciul cu poloneza şi s-a distanţat la 3-1! Poloneza a revenit incredibil şi a reuşit să întoarcă meciul, scor 3-4! Cele două sportive merg cap la cap în primul set, scor 5-5! Simona a condus 5-1 în tiebreak, dar Radwanska a avut o revenire fabuloasă şi a luat primul set!

Setul II. Jocul Simonei a scăzut în intensitate în actul secund, iar poloneza controlează partida! Radwanska joacă tot mai bine şi s-a distanţat la 4-1! Halep a cedat lupta pe final şi părăseşte competiţia, scor 1-6!

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.