Trei zile de rock la Timişoara Rock Festival

0

Trupe rock timişorene, dar şi invitaţi surpriză din ţară şi din Republica Moldova vor concerta la primul festival de muzică rock din Timişoara.

Timişoara Rock Festival va avea loc între 30 octombrie şi 1 noiembrie 2015 în Piaţa Victoriei şi, conform organizatorilor,  se doreşte a fi o legătură între toţii iubitorii acestui gen.

“Cred ca este timpul să avem în Timişoara şi un festival de rock. Merităm un astfel de festival. Este un gen care ştim bine că se bucură de foarte mare apreciere şi trăire în rândul foarte multor persoane tinere şi de orice vârstă”, spune primarul Nicolae Robu.

În prima seară, vor urca pe scena din Piața Victoriei The Different Class, Impant pentru Refuz, una din trupele de legendă ale Timișoarei – Pro Musica şi un proiect recent lansat pe piața muzicală românească – Pasărea Rock, avându-i în componență pe Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Sâmbătă, programul începe cu trupa Mere, urmați de Sanctuar, The Weekend Band, Sonatic, iar seara se va încheia cu Zdob şi Zdub.

Ultima seară a festivalului îi are pe afiș pe A.L.L. Friends Band, Vest Phoenix Cover, dar și formația Phoenix care va încheia Timișoara Rock Festival.

Programul festivalului:

Vineri, 30 octombrie, ora 19.00

The Different Class

Implant pentru Refuz

PRO Musica

Pasarea Rock

Sâmbătă 31 octombrie, ora 19.00

Mere

Sanctuar

The Weekend Band

Sonatic

Zdob si Zdub

Duminică, 01 noiembrie, ora 19.00

A.L.L. Friends Band

Vest Phoenix Cover

Phoenix

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.