Un autobuz a luat foc pe DN1!

Share:

Un autobuz care aparține companiei Lazăr Trans, a luat foc în mers în timp ce circula dinspre Sibiu către Avrig, pe Drumul Național 1. Pasagerii au fost evacuați din autocar pentru că motorul a luat foc și incinta acestuia s-a umplut de fum.

Momente de panică într-un autobuz care circula de la Sibiu către Avrig. Motorul acestuia a luat foc în mers, iar șoferul a oprit la câteva sute de metri de intersecția dintre DN1 și intrarea în Avrig, relatează Romaniatv.net.

Călătorii au fost dați jos, iar șoferul s-a folosit de instinctorul din dotare pentru a stinge incendiul. Din imaginile video de mai jos se observă cum omul și-a pus viața în pericol pentru a stinge focul.
Un călător a sunat și la 112 ca să solicite ajutor din partea pompierilor, dar până la urmă nu a mai fost nevoie de intervenția acestora. „S-a primit un apel pe 112 în jurul orei 15.05. Atunci s-a anunțat că la intrarea în Avrig dinspre Sibiu, la un autocar iese fum din compartimentul motorului. Până la urmă cel care a sunat la 112, a revenit și a anunțat că incendiul a fost stins, iar echipajele nu s-au mai deplasat la fața locului”, spun cei de la ISU Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.