Un avion de pasageri a luat foc pe un aeroport din Florida

0

Un avion de pasageri a luat foc pe un aeroport din SUA. Aproximativ 14 persoane au fost rănite, între care trei, grav, potrivit autorităţilor aeroportuare. Incendiul a izbucnit la unul dintre motoarele aeronavei, imediat după ce pilotul a semnalat o scurgere de combustibil.

Mai multe persoane au fost rănite după ce un avion de pasageri a luat foc pe pista unui aeroport din statul american Florida, informează televiziunile americane.

Un Boeing 767 a luat foc pe pistă când se pregătea să plece în cursă, joi, de pe Aeroportul Internaţional, la  Fort Lauderdale-Hollywood, din Florida, potrivit unei oficialităţi a Administraţiei Aviaţiei Federale.

Pilotul a raportat o scurgere de combustibil din rezervoarele aeronavei şi imediat după aceea un motor al aparatului a luat foc. Pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă pe toboganele speciale, pe pistă, precizează CNN. Potrivit autorităţilor, şapte persoane au fost rănite, între care trei au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale de urgenţă.

Imaginile şi înregistrările video făcute de către unii dintre pasagerii care se aflau pe aeroport şi în alte avioane arată coloane de fum cenuşiu ieşind din avion. Incendiul a izbucnit la unul dintre motoare.

La locul accidentului au sosit echipe de pompieri şi medicale, iar maşinile speciale au stins incendiul cu spumă specială.

Potrivit bazei de date a FAA, avionul fusese construit în 1986. La bordul aeronavei, potrivit primelor informaţii, se aflau aproximativ 200de pasageri şi membri ai echipajului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.