Zbor prin povești la Teatrul Ion Creangă

Share:

Înainte de culcare, doi copii încep să citească. Şi să viseze. Dansează printre picături de ploaie, prin oceane, prin păduri şi îşi dau singuri seama că, folosindu-şi imaginaţia, pot crea orice poveste, o pot învârti şi răsuci până când se transformă în aventură.

Teatrul Ion Creangă produce primul spectacol de teatru-dans adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani: „Zbor prin povești”, o aventură pusă în scenă de Violeta Dincă, după o idee de Andrei Răduț. Lecția inedită de zbor propune o coregrafie jucăușă, care pune în valoare abilităţile fizice ale actorilor, și o serie de proiecții video care completează spectacolul. Astfel, eroii interacționează cu cea mai frumoasă dintre lumile posibile: lumea poveștilor.

Producția a avut avanpremiera în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești” (3-10 octombrie 2015), fiind răsplătit de juriul alcătuit din specialiști din România și din afara granițelor cu Premiul pentru Cel mai bun spectacol adresat copiilor cu vârsta sub 6 ani.

Premiera oficială are loc sâmbătă, 31 octombrie, ora 12.00, la Teatrul Elisabeta (Blvd. Regina Elisabeta, nr. 45), în prezența echipei de creație. Biletele pentru următoarele reprezentații din luna noiembrie – sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro, sau la magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.