Conducerea PSD a numit opt secretari regionali de partid

0

Conducerea PSD a ales la Comitetul Executiv Național de vineri 8 şefi regionali care să se ocupe de organizarea partidului şi de coordonarea politicii regionale.

„Astăzi am votat secretarii regionali ai partidului, care vor reprezenta împreună cu secretariatul general structura executivă operaţională de conducere a partidului. Pentru regiunea de nord este Ionel Arsene, pentru nord-vest Radu Moldovan, la centru va fi Mircea Duşa, pentru Banat Natalia Intotero, Oltenia va fi reprezentată de Paul Stănescu, la sud-Muntenia, Nicolae Bădălău, pentru regiunea sud-est Felix Stroe. Pentru diaspora l-am ales pe Angel Tudor”, a spus Dragnea într-o conferinţă de presă, potrivit Romaniatv.net.

Totodată, social-democraţii şi-au ales şi preşedinţii de comisii. La etică şi integritate a fost instalat Florin Iordache, iar cea la control financiar intern, Mircea Dobre.

Dragnea a lansat şi un avertisment la adresa colegilor săi. „Trebuie să schimbăm modul de a face politică. Organizaţiile PSD trebuie să facă întâlniri dese. La cel mult două săptămâni”, e precizat şeful PSD.

Liderul PSD a mai anunţat că noul cod de etică va fi gata în două săptămâni şi va fi adoptat la următorul Comitet Executiv ce va avea loc, cel mai probabil, în Moldova.”Noul Cod nu se va aplica retroactiv”, spune şeful PSD.

Candidaţii PSD pentru alegerile locale de anul viitor vor fi aleşi până la 15 decembrie, a promis Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.