Liberalii anulează marșul de protest împotriva lui Oprea

0

PNL anunță anularea marșului de protest anunțat a se desfășura sâmbătă, începând cu ora 11,00, în Capitală, își exprimă regretul pentru tragedia care a avut loc vineri seara în București și transmite condoleanțe familiilor îndoliate.

”Având în vedere tragedia petrecută în cursul serii de vineri, 30 octombrie 2015, în Capitală, organizarea marșului de protest anunțat a se desfășura începând cu ora 11,00 (de la Piața Victoriei/sediul Guvernului la sediul Ministerului Afacerilor Interne) a fost anulată”. (…) „Pentru a le fi alături celor răniți, Partidul Național Liberal se alătură campaniei pentru donare de sânge în Capitală și le recomandă tuturor membrilor și simpatizanților care ar fi luat parte la acest marș să se îndrepte către centrele pentru donare de sânge”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă Agerpres de PNL.

PNL  urma să organizează, sâmbătă, un miting de protest pentru a cere demisia vicepremierului Gabriel Oprea, a anunțat vineri prim-vicepreședintele liberalilor Teodor Atanasiu.

„PNL a hotărât ca sâmbătă să facă o acțiune de protest sub formă de miting de protest pentru a solicita demisia domnului vicepremier Oprea din funcția pe care o deține”, a spus Atanasiu într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Mitingul de protest urma să aibă  loc începând cu ora 11,00, potrivit lui Atanasiu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.