Valeriu Streleț nu știe dacă PLDM va participa la guvernare!

Partidul Liberal Democrat va lua o decizie privind participarea sau neparticiparea la crearea unei noi coaliţii pro-europene în cadrul Consiliului Politic Naţional al partidului, a declarat liderul PLDM, Valeriu Streleţ, după consultările cu organizaţiile teritoriale, care a avut loc duminică, 1 noiembrie. Consiliul Politic se va întruni săptămâna aceasta, transmite IPN.

Valeriu Streleț a afirmat că în interiorul partidului există foarte opinii diferite şi toate trebuie luate în calcul. „Odată ce democraţii şi-au asumat această stare de haos, trebuie să fie pregătiţi, aşa cum au declarat-o public, pentru orice scenariu, cu sau fără participarea PLDM la formarea alianţei”, a adăugat el.

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, a specificat că decizia PLDM va fi luată prin vot. „Eu nu cred că Partidul Democrat vrea sincer aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Cel puţin prin toate acţiunile care le-au făcut până acum, a demonstrat exact contrariul, că nu doreşte ca Moldova să intre în familia europeană”, a menţionat Maria Ciobanu după consultările cu organizaţiile teritoriale.

Guvernul condus de liberal-democratul Valeriu Streleţ a fost demis pe 29 octombrie, cu votul deputaţilor socialiști, comuniști și democrați.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.