FC Botoșani – ACS Poli 1-1. Timișorenii s-au jucat cu ocaziile!

FC Botoșani și ACS Poli Timișoara au terminat la egalitate în Moldova, scor 1-1, la capătul unui meci dominat de oaspeți.

După un început mai slab de meci, cele două echipe au pus piciorul pe accelerație spre finalul primei reprize. Hernandez a deschis scorul în minutul 45, cu un șut la colțul scurt. Gazdele puteau egala în prelungirile primei părți, însă Hadnagy și Cordoș nu au reușit să introducă balonul în poartă din poziții ideale (’45+3).

Oaspeții se puteau desprinde în debutul actului secund, dar Hernandez de două ori și Rufino nu l-au putut învinge pe Iliev (’50). La reluare, același Rufino a fost blocat excelent de portarul moldovenilor (’52). A venit rândul lui Kirschstein să se afirme. Goalkeeper-ul timișorenilor a intervenit salvator în fața lui Martinus (57) și Ivanovic (’64). În faza imediat următoare, Hernandez a tras în bară, iar Croitoru l-a luat la țintă pe Iliev!

Botoșaniul a reușit egalarea în minutul 74, prin Ivanovic, care a șutat fără speranțe pentru Kirschstein. Timișoara putea da lovitura pe final de meci, dar Iliev a avut o paradă fabuloasă la execuția lui Melinte (’83). Scor final: 1-1.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.