Oferte turistice de sărbători, în Mărginimea Sibiului

0

Sărbătorile se apropie cu repeziciune iar ofertele de Crăciun şi de Revelion la pensiuni din Mărginimea Sibiului au început deja să apară. Nici rezervările nu se lasă mai prejos. Oamenii au început deja să sune şi să se intereseze de oferte.

Sărbătorile în Mărginimea Sibiului sunt întotdeauna unele de neuitat, conform proprietarilor de pensiuni din această zonă. Ei stabilesc tarifele şi petrecerile pentru Crăciun şi Revelion cu câteva luni înainte, pentru ca turiştii să aibă timp să îşi facă rezervări. Preţurile accesibile şi pachetele complexe pentru trei sau chiar patru zile de voie bună continuă sunt cele care prind cel mai bine la petrecăreţi.

E vorba de Crăciun pe 3 zile, demipensiune cu cazare, masă festivă la 800 de lei/persoană adultă şi de Revelion e pe 4 zile, tot masă festivă, cazare, demipensiune la 1000 de lei.

Petrecerile de acest gen prind foarte bine la turişti, fiind o zonă foarte frumoasă şi au condiţii deosebite. Preţurile sunt foarte accesibile. Pentru Revelion se plăteşte în jur de 100 de lei/persoană indiferent de câte zile alege omul să stea sau 120 de lei cu mâncare şi cazare.

Una din cele mai mari atracţii din zona Sibiului pe timp de iarnă este Arena Platoş. Marea deschidere a complexului va avea loc în acest an pe 28 noiembrie, iar organizatorii speră să fie deja şi zăpadă în acea perioadă.

Se numeşte Party-ul de Deschidere Get United. Preţurile sunt cam aceleaşi ca anul trecut. Avem şi nişte pachete cazare şi instructori incluşi. O să avem 3 dj la party şi ski bus pentru cei care vor să consume şi alcool. Sperăm să putem să dăm drumul şi la pârtii, dar depinde şi de vreme. (Anca Andrieş, purtător de cuvânt al complexului Arena Platoş)

Un abonament pe întreg sezonul de iarnă la Arena Platoş costă 980 de lei pentru adulţi, cu reduceri pentru pensionari, elevi şi studenţi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.