Percheziții la Primăria Sectorului 4, în urma tragediei de la Colectiv

0

Procurorii au decins marţi la Primăria Sectorului 4, instituţia care a eliberat avizele de funcţionare ale clubului Colectiv, unde vineri seara s-a produs un incendiu al cărui bilanţ provizoriu este de 32 de morţi, lor adăugându-li-se zeci de răniţi în stare gravă.

O echipă formată din ofiţeri de poliţie şi procurori au ajuns marţi la Primăria Sectorului 4, ei fiind interesaţi de modul în care patronii de la Colectiv au obţinut autorizaţia de funcţionare a clubului, relatează Romaniatv.net.

Toţi cei trei acţionari ai clubului au fost reţinuţi luni seara, iar una dintre întrebările la care au trebuit să răspundă în timpul audierilor a fost legată de modul cum au obţinut această autorizaţie. În plus, în autorizaţie ar fi trebuit să fie inclus şi avizul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, însă acesta lipseşte. Nu există informaţii despre persoane din Primăria Sectorului 4 care să aibă deocamdată probleme, legat de incendiul de la clubul Colectiv.

La câteva ore după tragedie, edilul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spunea că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al primăriei.

Marţi, în faţa Primăriei Sectorului 4 este programat un miting de protest, la care sunt aşetaptate câteva sute de persoane care să protesteze împotriva modului în care a fost eliberată autorizaţia de funcţionare a clubului Colectiv.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.