Tragedie la Cluj. O femeie s-a aruncat de pe bloc!

Share:

O persoană a decedat după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Cluj Carmen Jucan, poliția a fost sesizată în jurul 12 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Fântânele, din cartierul Grigorescu.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că victima este o femeie de 70 de ani, care a murit pe loc în urma impactului cu solul. ”Toate indiciile duc spre varianta unei sinucideri”, a mai precizat reprezentanta poliției clujene.

Trupul neînsuflețit a fost dus la IML Cluj, în vederea realizării necropsiei; de asemenea, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Vecinii femeii decedate spun că aceasta locuia singură, soțul ei murind de curând. Avea doi copii, o fata care lucrează ca asistentă și un băiat care e plecat la muncă în Spania. O prietenă a declarat că, de fapt, femeia nu s-a sinucis, ci s-ar fi dezechilibrat în momentul în care a vrut să spele un geam. Pe de altă parte, unul dintre anchetatori a dezvăluit că în interiorul locuinței a fost găsit un bilețel prin care victima și-a explicat gestul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.