Liberalii vor alegeri anticipate imediate

0

Demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului este tardivă și alegerile anticipate ar trebui să aibă loc cât mai repede, susține co-președintele PNL Vasile Blaga.

”Românii sunt nemulţumiţi de cum arată acum Parlamentul. Este nevoie de aceste acord politic pentru ca alegerile să aibă loc într-un timp cât mai scurt cu putință. Credem că este și în acord cu ceea ce-și doresc cetățenii. Ei să-și aleagă pe cine să reprezinte în viitorul apropiat al României”, a declarat co-președintele PNL Vasile Blaga.

Întrebată dacă, în eventualitatea în care varianta alegerilor anticipate nu va fi acceptată vom vedea demisii în bloc din partea parlamentarilor PNL, Alina Gorghiu a răspuns că este prematur să discute despre această posibilitate. ”Este prematur să discutăm ce vom face după. Eu spun că vom face noi primul pas și vom vedea dacă această opțiune, a alegerilor anticipate, este în acord cu dorința societății românești”, a declarat Gorghiu. ”Demisia unui număr mare de parlamentari nu înseamnă alegeri anticipate”, a adăugat Blaga.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.