Dan Cristian Popescu denunță abuzurile primarului Onțanu

0

Deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, a trimis pe adresa redacției un comunicat de presă extrem de dur la adresa primarului sectorului 2, Neculai Onțanu.

Prezentăm în continuare comunicatul de presă al deputatului liberal:

„Primarul Onțanu i-a refuzat 10 ani o locuință socială, femeii de serviciu decedată în Clubul Colectiv, dar i-a dat repejor o vilă în centru ca sediu, consilierei ministrului Oprea.

Desi am păstrat tăcerea în perioada de doliu național consider că toată discuţia publică din ultimele zile impune o poziție răspicată față de abuzurile și erorile pe bandă ale administrației locale.

Cazul Mariei Ion, femeia de serviciu decedată în Clubul Colectiv,  este grăitor pentru dispreţul şi dubla măsura a primăriei Onţanu faţă de cetăţeni.

În timp ce Mariei Ion care avea în grijă 5 copii, i-a refuzat timp de 10 (zece) ani o audienţa pentru locuință socială, primarul Ontanu i-a acordat pe repede înainte consilierei ministrului Oprea, o vilă imensă  în plin centrul Capitalei, drept sediu de fundație.

Aşa funcţionează administraţia Onţanu: refuz birocratic pentru Maria Ion – femeie de serviciu; favor politic pentru Alexandra Dobre, consiliera personală a ministrului Oprea.

Şi pentru a dovedi o dată în plus, că administraţia nu cunoaște bunul simț, trebuie spus că dacă primarul Onțanu – cel răspunzător de acordarea de locuinţe sociale a refuzat să o ajute, primarul Piedone, cel răspunzător moral pentru incendiul din Colectiv, i-a dat locuinţa post-mortem Mariei Ion, în faţa camerelor de luat vederi.
Bucureştenii nu mai au ce să aștepte de la oamenii ca Piedone, Onțanu, Oprea. Ei sunt reprezentanții unei mentalități vechi şi a putregaiului politic care ne ține pe loc ca societate.

Toată rațiunea de a fi a celor care conduc de ani de zile, administrația Bucureștiului, toată puterea lor și a aparatelor lor administrative, se întemeiază pe prostirea cetăţenilor, pe abuz și nepăsare.

Ca om politic şi ca cetăţean al Sectorului 2, consider că până la momentul unei schimbări reale de mentalitate şi atitudine a administraţiei, este de datoria mea să arat public abuzurile și erorile primăriei Oprea-Onțanu, în Sectorul 2.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.