FDIN, apel la rațiune și decență politică după demisia lui Ponta

Share:

„Frontul Demnităţii şi Identităţii Naţionale invită toate partidele politice parlamentare  şi neparlamentare la o abordare raţională a situaţiei  tensionate care s-a creat  în societatea  noastră. Decidenţii politici  trebuie să ajungă la o soluţie viabilă care să  satisfacă aşteptările românilor”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele Frontului Demnității și Identității Naționale, Corneliu Ciontu.

„Pe fondul marii tragedii care a sensibilizat întreaga populaţie a României, Frontul Demnităţii şi Identităţii Naţionale  consideră că nu este momentul bătăliei politice  pentru  putere. Apreciind demisia premierului Victor Ponta, considerăm că soluţia unui guvern tehnocrat este singura care se impune în acest moment. Mandatul noului guvern trebuie să se limiteze la buna desfăşurare a activităţii economico-sociale, la depunerea proiectului de buget pentru anul 2016 şi la pregătirea corespunzătoare a alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor.

Având în vedere că membrii actualului legislativ au fost aleşi de milioane de români, considerăm fantezistă ideea alegerilor anticipate. În aceste momente,  prioritatea numărul unu a tuturor partidelor politice trebuie să fie reprezentată de stabilitatea politică şi social economică”, se mai arată în acest apel la rațiune și decență al conducerii FDIN.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.