Oprea: Nu voi mai face parte dintr-un alt Guvern!

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, la Palatul Parlamentului, înainte de a intra la ședința coaliției de guvernare, că nu își dorește să mai facă parte dintr-un alt Guvern. 

„UNPR și eu totdeauna ne-am ținut cuvântul, am sprijinit Guvernul din care am făcut parte, și am demonstrat acest lucru, așa cum ne-am ținut de cuvântul față de președintele Klaus Iohannis pe probleme de securitate națională și o să o facem și de acum încolo”, au fost primele declarații ale lui Gabriel Oprea după anunțul premierul Victor Ponta de depunere a mandatului Guvernului.

„Aseară am avut o discuţie cu dl Ponta, bănuiesc că o să vă confirme, în urma tragediei de la clubul Colectiv, unde MAI și-a făcut datoria, pompierii, politiștii, jandarmii, am avut o discuție între 21:00 – 23:00 cu Victor Ponta, am decis că trebuie să ascultăm glasul străzii, trebuie să ascultăm rațiunea românilor şi că cea mai bună soluţie e ca Victor Ponta să îşi depună mandatul. Era corect ca el să facă acest lucru. Am considerat cu primul ministru că este corect ca întregul Guvern să îşi depună mandatul şi cred că am procedat corect. Am avut o discuţie cu prietenul meu Victor Ponta, pe care l-am susţinut la guvernare, cred că ştiţi asta, şi am decis că hotărârea care trebuie luată este de depunere a mandatului Guvernului”, a mai spus Oprea.

Întrebat, înainte de a intra în sală, dacă ar mai dori să facă partea dintr-un viitor Guvern, Oprea a spus „nu”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.