Contabila „clubului morţii”, adusă cu mandat la DNA

0

Procurorii DNA au început propriile audieri în cadrul anchetei incendiului de la clubul Colectiv. Între primii chemaţi se află şi contabila clubului, care a fost adusă cu mandat la sediul instituţiei.

DNA a început primele audieri în cazul incendiului de la clubul Colectiv, de când ancheta a fost preluată de procurorii anticorupţie. Potrivit România TV, la primele ore ale dimineţii de vineri a fost adus la sediul DNA Paul Gancea, unul dintre patronii de la Colectiv, cel care ţinea legătura cu Primăria Sectorului 4. Acesta este cel care a obţinut autorizaţia, din partea autorităţilor locale. De asemenea, la audieri la DNA a fost adusă vineri, cu mandat, şi contabila clubului Colectiv, unde vinerea trecută s-a petrecut tragedia soldată cu 32 de morţi.

Tot în cursul zilei de vineri sunt aşteptaţi la sediul DNA şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 4, precum şi primarul demisionar Cristian Popescu Piedone. De altfel, procurorii DNA au mers şi vineri la sediul primăriei, pentru a aduna noi date despre modul în care au fost date autorizaţiile pentru club.

Autorizaţia pentru clubul Colectiv este ilegală în condiţiile în care lipseşte avizul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.