5.500 de reprezentanţi ai „străzii” vor să discute cu Iohannis

0

Preşedintele Iohannis a primit 5.520 de mesaje de la ONG-uri şi de la oameni ce au protestat în aceste zile în Piaţa Universitătii, care cer să fie primiţi la Palatul Cotroceni pentru discuţii privind desemnarea premierului, iar consultările, la care nu s-a decis încă cine va merge, vor începe la 13.30.

„Administrația Prezidențială este în curs de a finaliza procedura de selecție a participanților la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, pe baza propunerilor primite în cursul zilei de joi, 5 noiembrie a.c. Pe adresa consultari@presidency.ro, au sosit, până la termenul anunțat, un număr de 5.520 de mesaje, în care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestaților, precum și din partea ONG-urilor”, transmite Administraţia Prezidenţială prin intermediul unui comunicat de presă.

Şeful statului continuă, vineri, consultările cu partidele pentru formarea noului Guvern, fiind aşteptate la Cotroceni UNPR şi ALDE, dar şi, în premieră, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai protestatarilor, care s-au putut înscrie pentru unul din cele aproximativ 20 de locuri.

La ora 11.30 la Palatul Cotroceni va sosi delegaţia UNPR. De la ora 12.30 urmează să discute cu preşedintele Iohannis şi reprezentanţii ALDE.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.