Suporterii echipei FC Viitorul au cumpărat toate biletele

0

FC Viitorul și Astra Giurgiu se confruntă deseară de la ora 20.30 în derby-ul de la Ovidiu, pe terenul Central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, în etapa a 17-a a Ligii 1. Partida va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și la Look TV.
Dacă va câștiga, echipa constănțeană va prelua conducerea în clasament fiind despărțită acum de un singur punct de liderul Astra Giurgiu.

Biletele la acest meci au fost vândute iar acest lucru explică interesul fanilor pentru evoluția echipei FC Viitorul Constanța.Referitor la această situație, managerul tehnic Gheorghe Hagi a declarat:
„Suporterii ne apreciază, jucăm bine și suntem bucuroși că vin să ne încurajeze. Trebuie să aibă răbdare până la ultimul fluier, pentru că se poate întâmpla orice! Mulțumim suporterilor că sunt alături de noi și îmi doresc să rămână lângă echipă până la finalul campionatului!”.

Conducerea clubului de la Ovidiu va asigura suporterilor transportul cu autocarele, pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) – Stadion Central Academia Hagi. Vor fi organizate două curse cu plecare la orele 19.15 și la 19.45, iar returul plecarea de la stadion se va face imediat după încheierea partidei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.