Andre Rieu a adus un omagiu victimelor din Club Colectiv

0

Tragedia care a zguduit România din temelii nu l-a lăsat indiferent nici pe Andre Rieu. Celebrul violonist şi dirijor olandez s-a recules în faţa clubului morţii, unde nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile de durere. Artistul a anunţat că banii proveniţi din vânzarea unui DVD comercializat în România vor fi donaţi familiilor victimelor, informează România TV.

Impresionat de drama prin care trece România de mai bine de o săptămână, Andre Rieu s-a urcat în avionul personal şi a venit la Bucureşti, în mijlocul oamenilor care îi plâng pe cei dispăruţi la clubul Colectiv. După ce a ţinut un moment de reculegere cu mulţimea, violonistul a depus o coroană din trandafiri albi şi crini şi a aprins o lumânare în faţa clublui. „Când au auzit de tragedie, tot ce mi-am dorit a fost să vin aici şi să plâng alături de voi”, a spus Andre Rieu.

Printre lacrimi, Rieu a anunţat că banii strânşi din vânzarea unui DVD vândut exclusiv în România vor ajunge la victime. „Sper că mulţi oameni vor cumpăra DVD-ul, iar toţi banii vor merge către victime”, a spus artistul.

Artistul olandez a promis că va compune o piesă în memoria celor morţi la clubul Colectiv. Gestul lui Rieu n-a trecut neobservat, iar oamenii din faţa clubului l-au aplaudat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.