Andre Rieu a adus un omagiu victimelor din Club Colectiv

0

Tragedia care a zguduit România din temelii nu l-a lăsat indiferent nici pe Andre Rieu. Celebrul violonist şi dirijor olandez s-a recules în faţa clubului morţii, unde nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile de durere. Artistul a anunţat că banii proveniţi din vânzarea unui DVD comercializat în România vor fi donaţi familiilor victimelor, informează România TV.

Impresionat de drama prin care trece România de mai bine de o săptămână, Andre Rieu s-a urcat în avionul personal şi a venit la Bucureşti, în mijlocul oamenilor care îi plâng pe cei dispăruţi la clubul Colectiv. După ce a ţinut un moment de reculegere cu mulţimea, violonistul a depus o coroană din trandafiri albi şi crini şi a aprins o lumânare în faţa clublui. „Când au auzit de tragedie, tot ce mi-am dorit a fost să vin aici şi să plâng alături de voi”, a spus Andre Rieu.

Printre lacrimi, Rieu a anunţat că banii strânşi din vânzarea unui DVD vândut exclusiv în România vor ajunge la victime. „Sper că mulţi oameni vor cumpăra DVD-ul, iar toţi banii vor merge către victime”, a spus artistul.

Artistul olandez a promis că va compune o piesă în memoria celor morţi la clubul Colectiv. Gestul lui Rieu n-a trecut neobservat, iar oamenii din faţa clubului l-au aplaudat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.