Doi funcționari ai Ambasadei Serbiei, răpiți în Libia

0

Doi funcționari ai Ambasadei Serbiei în Libia, între care o femeie, au fost răpiți duminică dimineață, a anunțat Ministerul de Externe al Serbiei, într-un comunicat, citat de AFP.

„Doi funcționari ai Ambasadei Serbiei la Sabratha, în Libia, au fost răpiți duminică dimineață”, a indicat ministerul, fără să ofere detalii despre răpitori. Orașul de pe coasta Mării Mediterane Sabratha se află la 70 km vest de capitala Tripoli.

Potrivit agenției de presă Tanjug, ofițerul responsabil de comunicare Sladjana Stankovic și șoferul Jovica Stepic au fost răpiți duminică.

Ministerul sârb de Externe a notificat serviciile de securitate cu privire la acest caz. Prim-vicepremierul și ministru de externe Ivica Dacic a luat legătura cu omologul său libian Mohamed Imhamid Abdulaziz privind acest incident, conform agenției Tanjug.

Ministerul de Externe al Serbiei face tot posibilul pentru a aduna cât mai multe informații și pentru a asigura repunerea în libertate a cetațenilor sârbi, în pofida situației dificile din țară, potrivit comunicatului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.