Iohannis, duminică seară în Piața Universității!

0

Duminică este a şasea zi în care românii se adună în centrul Capitalei pentru a cere o clasă politică neatinsă de corupţie. În mijlocul protestatarilor a ajuns şi preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în Piaţa Universităţii. Şeful a promis vineri, după întâlnirea cu reprezentanţii societăţii civile, că va merge în mijlocul protestatarilor din Piaţa Uniersităţii, pentru a se adresa mulţimii, evitând însă să spună şi data. Între timp, Klaus Iohannis a mers la Sibiu, unde a petrecut cea mai mare parte a weekend-ului.

Oamenii au început să se strângă de la ora 18.00 în piaţa Universităţii, dar numărul lor este vizibil mai mic decât în serile precedente. Ei s-au grupat în două, la ora 18.30 câteva zeci aflându-se pe trotuarul din faţa Teatrului Naţional, iar alte câteva zeci în zona fântânilor de la Facultatea de Litere.

Numărul manifestanţilor este destul de mic comparabil cu serile trecute, însă cei prezenţi în Piaţă nu şi-au pierdut speranţa şi speră ca în următoarele zeci de minute tot mai multe persoane să iasă în stradă şi să strige sloganuri împotriva actualei clase politice.Totodată, oamenii îl aşteaptă în Piaţa Universităţii şi pe preşedintele Klaus Iohannis, care a promis că va merge să stea de vorbă cu oamenii, însă deocamdată nu şi-a făcut apariţia în Piaţă.

Sâmbătă, 7 noiembrie, în Piaţa Universităţii s-au adunat 2.000 de persoane.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.