Oana Zăvoranu își face partid pe Facebook

0

Oana Zăvoranu a dat anunț pe Facebook că „împreună cu o echipă de tineri extrem de bine pregătiți” lucrează la platforma unui nou partid al cărui lider va fi ea.

Oana Zăvoranu anunță că intră în politică. Nu într-un partid existent, nu vrea să preia PRM, așa cum s-a vehiculat, ci vrea să își facă un partid nou nouț. Condus, desigur, de ea.

În premieră, vreau sa va spun că la cererea voastră și din propriile mele convingeri, EU, împreună cu o echipă de tineri, extrem de bine pregătiți, lucrăm la platforma program a unui nou partid al cărui lider sunt eu. Vom stabili pas cu pas data la care vă aștept să deveniți membrii noului partid, al cărui nume este încă unul la care lucrăm! (Și sigur o să vă placă), a scris Zăvoranu pe Facebook.

Vedeta spune că s-a săturat de clasa politică, formată din aceiași oameni, și că valul de arestări anticorupție nu e suficient. Din 1990, pe scena politică sunt aceiași politicieni, care se rotesc și migrează din partid în partid, își schimbă numele partidului sau renunță la câte o literă, în ideea că fraierii cred că, dacă nu mai au o literă în plus sau una în minus, brusc devin alții… De fapt, sunt aceiași lupi în alte haine
Se fac arestări… sincer, nu sunt impresionată de ‘circul’ momentan, pentru că mai mult ca sigur, ca și alți “nevinovați” arestați, la scurt timp după detenție încep să își aducă aminte că sunt bolnavi, că suferă de diverse boli, că au nevoie de doctori, că fac crize de diabet, sciatică, atacuri de panică, etc. Doar când fură de sting sunt sănătoși tun, crede Oana Zăvoranu. 

Aceasta susține că singura soluție este înființarea unui partid format din tineri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.