Solistul de la Goodbye to Gravity, operat luni în Olanda

Share:

Starea lui Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, este stabilă, acesta urmând să fie operat luni, potrivit unui anunţ al familiei sale.

Înainte de a fi transferat în Olanda, Andrei Galuţ era internat în stare gravă la Spitalul Elias din Bucureşti, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic, relatează Romaniatv.net.

Membrii trupei Goodbye to Gravity – Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) – au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul „Mantras of War”.

În urma incendiului din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru şi toboşarul Bogdan Enache. Acesta din urmă a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

Un alt membru al trupei este basistul Alexandru Pascu, la rândul lui rănit grav în incendiul din clubul Colectiv. Starea lui Alex Pascu s-a înrăutăţit, iar familia sa a anunţat sâmbătă seară că vrea să îl transfere urgent în străinătate, potrivit unor anunţuri publicate de apropiaţi ai acestuia pe Facebook, în care au cerut sprijinul oamenilor.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 45, după ce duminică au murit alţi patru răniţi internaţi în spitale din Bucureşti, iar alţi nouă au decedat sâmbătă, şapte în clinici din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.