Becali pierde un nou proces cu CSA!

0

Gigi Becali a pierdut un nou un proces intentat Clubului Sportiv al Armatei. FCSB a solicitat anularea mărcii Steaua, al cărei unic proprietar este CSA.

Daca va pierde si apelul, Gigi Becali isi poate lua adio de la marca Steaua. Aceasta marca este, de fapt, si motivul razboiului dintre campioana si Clubul Sportiv al Armatei.

CSA Steaua au obtinut in instanta, in urma cu un an, anularea marcii Steaua detinuta de clubul lui Gigi Becali, care a fost nevoit sa isi schimbe emblema si chiar denumirea comerciala, care este acum FCSB. Gigi Becali a dat si el in judecata clubul sportiv, cerand anularea marcii Steaua detinuta de acesta. Instanta i-a respins acest demers si, daca decizia se va mentine si la Apel, gruparea lui Gigi Becali s-ar putea transforma definitiv in FCSB.

Procesul a fost deschis in luna februarie, iar magistratii Tribunalului Bucuresti au dat sentinta.”Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei de interes. Respinge actiunea, pentru lipsa interesului legitim. Cu apel”, se arata in minuta Tribunalului Bucuresti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.