Depozite la termen pe 4 luni, noul produs lansat de BCF!

0

Depozitul la termen pe o perioadă de 4 luni, disponibil atât în lei, cât şi în euro, este cel mai nou produs de economisire lansat de Banca Comercială Feroviara în această toamnă. Acesta este dedicat persoanelor fizice şi poate fi deschis atât la ghişeul băncii, cât şi prin platforma de internet banking BCF Online.

Depozitul la termen deschis pe 4 luni beneficiază de o dobândă de 2.25% pentru sumele depuse în lei şi de 1.10% pentru sumele depuse în euro. De asemenea, suma minimă de constituire a unui astfel de depozit este de 10.000 lei, respectiv 1.000 euro. Depozitul funcţionează fără prelungire automată, răspunzând în mod transparent nevoilor de economisire pe termen scurt ale clienţilor.
În oferta Băncii Comerciale Feroviara se regăsesc atât depozite clasice, cât şi depozite speciale, precum Depozitul la 4 luni sau Depozitul Aniversar 265, cu 2.65% dobândă pentru 265 de zile. În acelaşi timp, BCF pune la dispoziţie şi produse de economisire inovative, în planul cărora poate fi inclusă o linie suplimentară de credit pentru îndeplinirea unui obiectiv.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută: www.bancaferoviara.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.