Edi Iordănescu nu vrea să fie suspendat!

0

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a afirmat marți, într-o declarație de presă, cu privire la o eventuală suspendare a sa în urma protestelor de la meciul cu CSMS Iași, când a fost eliminat, că speră „într-o decizie de moralitate” a comisiei și că nu va fi suspendat.

„Va fi o comisie și sper într-o decizie de moralitate, să nu fiu suspendat, pentru că, până la urmă, s-a dovedit că am fost dezavantajați într-o manieră destul de categorică, nu doar cu o decizie. A fost o viciere clară de rezultat. Cred și sper în același timp, să nu fi fost rea intenție, însă am fost trimis direct în tribună, fără a fi fost avertizat înainte. Am înțeles că în raport s-a scris că am fost eliminat pentru proteste repetate. La ce decizii s-au luat, era greu să te abții, să nu protestezi, dar eu am făcut-o cu decență. Nu am adus injurii, nu am făcut-o în mod deplasat. A venit la mine și am fost direct trimis în tribună. Nu am fost avertizat. Încă o decizie în care spun că s-a abuzat de puterea de a ne trimite în tribună. Una, două, hai în tribună! Îmi doresc și sper la o decizie care să aibă la bază o reparație morală față de cum s-a arbitrat și să nu fiu suspendat”, a precizat Edi Iordănescu.

La meciul CSMS Iași — Pandurii Târgu Jiu (1-0), Edi Iordănescu a fost trimis în tribune în minutul 29, după ce a protestat la o decizie a arbitrului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.