Bilanțul tragediei de la Colectiv a ajuns la 48 de morți

Un tânăr grav rănit în incendiul din Clubul Colectiv a murit, marţi dimineaţa, într-un spital din Marea Britanie. Bilanţul a ajuns astfel la 48 de morţi. Numărul celor care au murit după ce au fost transferaţi în străinătate a ajuns la cinci.

Trei au murit imediat după ce au fost transportaţi în Olanda, iar luni o tânără a pierdut lupta cu moartea într-un spital din Israel. Răniţii în tragedia din club, care au murit în străinătate vor fi repatriaţi marţi. Între timp, medicii fac o nouă evaluare a  tinerilor aflaţi în spitale pentru a vedea dacă mai pot transfera victime în străinătate.

A 47-a victimă a tragediei, Liviu Zaharescu, a încetat din viaţă luni seara. Tânărul era absolvent al Facultăţii de Marketing de la ASE, iar de câţiva ani lucra ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let’s Rock România. Liviu Zaharescu avea 25 de ani. El tocmai îşi cumpărase echipament foto nou şi era în prima linie de fotografi în seara dezastrului de la clubul Colectiv.

Andrada Mihăilescu, prietena lui Liviu Zaharescu, a fost şi ea rănită în incendiul din clubul Colectiv şi se află în continuare internată în spital. Tatăl lui Liviu este Dan Zaharescu, directorul executiv al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.