Numărul morților din Club Colectiv a crescut la 49!

0

Elena Niţu este cea de-a 49-a persoană decedată ca urmare a tragediei din clubul Colectiv. Tânăra de 18 ani a murit marţie seară, într-un spital din Liverpool, unde fusese transferată duminică seară.

Elena Niţu avea 18 ani şi a mers în Colectiv alături de iubitul său, Silviu Grecu. Acesta s-a salvat primul din infern, însă după trei minute a revenit în clubul în flăcări, de unde a tras-o afară pe Elena. Starea acesteia era însă foarte gravă, tânăra având arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului.

Iniţial, Elena a fost conştientă, iar la scurt timp după declanşarea incendiului la clubul Colectiv a ajuns şi familia sa. Mama ei chiar a urcat cu ea în ambulanţă, iar sora Elenei, Georgiana, povestea un amănunt cutremurător:”După ce a venit mama şi-a pierdut cunoştinţa. Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea pături, multe pături, că îi este frig. Era acoperită, dar nu era suficient. Mama plângea în hohote”. Elena Niţu era elevă în clasa a XII-a D la Colegiul Economic „A.D.Xenopol”, din Capitală.

Imediat după incendiu ea a fost internată la Spitalul de Arşi, iar sâmbătă a fost transferată, împreună cu alte 9 victime, în Marea Britanie, fiind internată la un spital din Liverpool. Din nefericire, arsurile grave suferite i-au adus sfârșitul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Elena Niţu este a 49-a persoană care îşi pierde viaţa ca urmare a incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.