Petrolul s-a împiedicat de Concordia!

Petrolul nu se regăseşte nici sub comanda lui Mihai Stoichiţă. “Lupii” s-au împiedicat pe teren propriu de Concordia Chiajna, scor 1-1, şi par condamnaţi la retrogradare în acest sezon.

Oaspeţii au deschis rapid scorul, prin Serediuc. Jucătorul ilfovenilor a trimis superb la vinclu, cu piciorul stâng (’13). Prahovenii puteau egala în minutul 40, însă Dacian Varga a trimis mult peste poartă din doar zece metri. Zoubir a reuşit, totuşi, să aducă egalarea pentru “lupi”, şapte minute mai târziu. Jucătorul Petrolului a interceptat o minge, a pătruns în careul Concordiei şi l-a executat cu sânge rece pe Iacob (’45+2).

În debutul reprizei secunde, Moussa a ratat incredibil! Fotbalistul a şutat pe lângă poartă din doar trei metri (’48)! Nepomuceno a fost aproape să reuşească golul campionatului în minutul 57! Iacob a degajat greșit, mingea a ajuns la jucătorul Petrolului, care a trimis spre poartă de la 50 de metri. Balonul a căzut, însă, pe plasa porţii! S-a terminat 1-1, rezultat care nu îi ajută cu nimic pe prahoveni.

Petrolul rămâne ultima în clasament, cu cinci puncte în 17 etape. Concordia este pe 11, cu 14 puncte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.