Cioloș s-a instalat în biroul fostului vicepremier Oprea!

0

Premierul desemnat Dacian Cioloș a primit biroul din Palatul Victoria ocupat până la sfârșitul săptămânii trecute de fostul vicepremier Gabriel Oprea. Potrivit unor surse oficiale citate de profit.ro. Cioloş va folosi acest spațiu până când va primi votul de învestitură din partea Parlamentului, dacă nu va dori să îl păstreze, au declarat surse oficiale.

Dacian Oprea a sosit la biroul din sediul Guvernului încă de marți seara, imediat după ce a primit mandatul de a forma viitorul Cabinet de la președintele Klaus Iohannis. Miercuri, după întâlnirea cu PNL, a venit din nou la Palatul Victoria.

Înaintea lui Gabriel Oprea, biroul, aflat la etajul 1 al palatului, a fost folosit de către foștii prim-miniștri Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc și Mihai Răzvan Ungureanu.

Victor Ponta a optat pentru un alt birou, la etajul 2, folosit anterior de Adrian Năstase, în 2001-2004, și utilizat la acest moment de către premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

Gabriel Oprea și-a depus recent demisia din funcția de ministru de Interne și din postul de vicepremier, după ce, în primă fază, anunțase că își deleagă atribuțiile către secretarul de stat Ilie Botoș.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.