Crimă șocantă la o stână din Buzău

0

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus aseară reținerea unui tânăr de 39 de ani, din Buzău, care în urma unui conflict spontan a lovit intenționat cu mașina un cioban, provocând moartea acestuia.

Omorul a fost anunțat la 112 chiar de către autorul său, Florin Cojocaru, care este văr cu primarul din Murgești, localitatea pe raza căreia s-a produs tragedia. Conflictul a izbucnit luni după-amiază, pe o păşune de pe raza comunei Murgeşti, pe care Florin Cojocaru o deţine împreună cu tatăl său în arendă.

Supărat pe ciobani că au adus oile pe terenul său, aşa cum au făcut-o de mai multe ori, tânărul arendaş s-a apropiat de ei ca să le atragă atenţia. Discuţia a degenerat rapid iar la un moment dat unul dintre cei doi ciobani puşi pe scandal ar fi asmuţit câinii asupra tânărului venit să îi izgonească, provocându-i răni destul de serioase.
Enervat foarte tare, mai ales după ce i-a fost spart parbrizul maşinii, Florin Cojocaru s-a urcat la volan şi într-un moment de furie oarbă a intrat cu maşina în primul cioban pe care l-a întâlnit în calea sa. Potrivit stiridebuzau.ro, sub roţile maşinii a nimerit Vasile Anăstase, un bărbat de 60 de ani, care a murit pe loc în urma impactului. Speriat de cele întâmplate, Florin Cojocaru a pus mâna pe telefon şi s-a autodenunţat.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.