Numărul morților din Club Colectiv a ajuns la 50!

0

Victimele tragediei din 30 octombrie din Club Colectiv, mor pe capete. Marți seară, un tânăr transferat la un Spital din Liverpol, a decedat pe patul de spital. Astfel că numărul deceselor a ajuns la 50, și medicii ne dau vești triste. Numărul morților ar putea să sară de 60.

Doi tineri ce fuseseră transferați duminică noapte la spitale din Marea Britanie, au decedat. Unul marți seară, iar altul miercuri dimineață. În urma incendiului produs la Clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană.

În cele 11 zile scurse de la tragedie au decedat mai decedat alte 22 de persoane, astfel că bilanțul a ajuns în prezent la 50. Medicii români spun că numărul deceselor ar putea să crească întrucât alte câteva zeci de persoane aflate în prezent în spitalele din București și Europa, se află în stare extrem de gravă.

Luni, Tudor Golu, în vârstă de 28 de ani, a fost transferat duminică seară într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, după ce pe 30 octombrie a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.