Numărul morților din Club Colectiv a crescut la 51!

Încă un pacient rănit în urma tragediei din clubul Colectiv a murit, miercuri seară. Bilanțul negru ajunge astfel la 51 de morți în urma incendiului devastator de pe 30 octombrie.

Potrivit Realitatea TV, este vorba de Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity. În urma incendiului din clubul Colectiv, tânărul de 34 de ani, fiul Anei Pascu, vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă și președinte de onoare al Federației Române de Scrimă, a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgență Florească.

Miercuri, Alexandru Pascu a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franța. El a murit însă pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.
Bilanțul negru a început să crească dramatic încă de sâmbătă, când au murit nouă dintre persoanele rănite, dintre care două după ce au aterizat în Olanda, unde erau transferate pentru tratament.
Duminică au mai murit încă patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveția și care a fost întoarsă din drum.

Și luni au murit două persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla într-o clinică din Israel și Liviu Zaharescu, un tânăr din Brașov, care lucra ca fotograf pentru o publicație online de muzică rock.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.