Bărbatul rănit în explozia din Brașov a murit!

Bărbatul rănit în explozia produsă la o fabrică de pâine din Braşov în data de 5 noiembrie şi transferat miercuri la un spital din Graz, Austria, a murit.

Ion Gavrilescu, bărbatul în vârstă de 46 de ani, a murit la Graz, unde a fost transferat miercuri, de la Spitalul Judeţean Braşov, în condiţiile în care starea sa se înrăutăţise, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

Cealaltă victimă a exploziei aflată în stare gravă, o femeie de 51 de ani, este în continuare ventilată mecanic, însă starea ei este stabilă. De asemenea, şi ea urmează să fie transferată la o clinică din străinătate. La Secţia de chirurgie plastică mai sunt internaţi trei bărbaţi cu vârste între 40 şi 55 de ani, însă starea acestora este bună, fără complicaţii.

Guvernul a decis miercuri că familia bărbatului care şi-a pierdut viaţa în urma exploziei va primi un ajutor de urgenţă de 5.000 de lei.

Explozia, urmată de un incendiu, s-a produs, joi seară, la fabrica de pâine Vel Pitar, situată în apropierea Stadionului Tineretului din Braşov, cu câteva minute înainte de finalul meciului FC Braşov – CSM Râmnicu Vâlcea din Liga a II-a de fotbal. Flăcările uriaşe au fost surprinse în direct de camerele video de la Stadionul Tineretului din Braşov.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.